Bestel hier de Creaclip


Bij een bestelling van twee of drie Creaclips geniet u een korting van € 3,95 op de verzendkosten. Bij een bestelling van 4 Creaclips en meer, geniet u een korting van € 6,95 op de verzendkosten. De korting wordt in de rekening verwerkt.


 Informatie Creaclip
CreaClip fantastisch hulpmiddel (klik hier voor de lightbox) Per set

CreaClip fantastisch hulpmiddel (klik hier voor de lightbox)    Per set
De set bestaat uit een blauwe en een witte CreaClip eenvoudig te gebruiken met talloze mogelijkheden

Belangrijk! i.v.m. vermissing brievenbus pakketje inclusief track en trace (€ 3,50)wordt deze optie met ingang van 9 april 2015 niet meer aangeboden. Het gaat te vaak mis bij Post nl., het regent klachten dat het pakketje met daarin de Creaclip niet is aangekomen. Postbezorgers bezorgen het door de verkeerde brievenbus en helaas zijn sommige buren ook niet altijd eerlijk en houden de creaclip voor hunzelf. De creaclip wordt uitsluitend per postpakket (€ 6,95) verzonden.


Pakket post Nederland tot 10 kg inclusief track en trace:

CreaClip € 26,00 plus € 6,95 pakket post: kosten  € 32,95 Bij een bestelling van twee en drie sets Creaclips, 50% korting op de pakket post 


Bij een bestelling van vier sets Creaclips en meer, gratis verzendkosten op de pakket post.


Indien u niet wilt wachten op de rekening dan mag u het bedrag op voorhand overmaken, de bestelling gaat hier meteen nadat het bedrag staat bijgeschreven op werkdagen en zaterdagen de deur uit.IBAN: NL80ABNA531664074


T.n.v.Francis Evers  In Uw Voordeel
Te Zaandijk Let op! U wordt vriendelijk verzocht om via de webwinkel de Creaclip te bestellen. Na het invullen van de opgave hebben wij uw gegevens nodig om de Creaclip na betaling af te sturen. Er zijn klanten die betalen waarvan we GEEN gegevens hebben. 

Heeft u betaald en nog steeds niets ontvangen, mail naar...


BELGIË: pakketpost tot 2 kg Zonder Track en Trace: € 9,31 * indien u kiest voor verzending zonder Track en Trace dan is uw bestelling niet te volgen/ te achterhalen waar de bestelling zich bevindt. De bestelling wordt op eigen risico verzonden.Met Track en Trace: € 13,00Bij een bestelling van twee Creaclips geniet u een korting van € 3,95 op de verzendkosten.

Bij een bestelling van drie Creaclips en meer, geniet u een korting van € 6,95 op de verzendkosten.Voor Internationale betaling:

IBAN: NL80ABNA531664074

BIC: ABNANL2A


T.n.v.Francis Evers  In Uw Voordeel
Te Zaandijk Voor videobeelden...klik links bovenin.
 
Voor meer videobeelden....ga naar 

en zoek op Creaclip hier vindt u ook de nodige instructies.Belangrijke mededeling!


Wij hebben geen winkel aan huis, alle producten worden uitsluitend opgestuurd.

De Creaclip is ook te verkrijgen via de andere webwinkel…€ 26.00Aantal  
 

On-line webwinkel In Uw Voordeel | Eenmanszaak © 2001-2018 All Rights Reserved. 

Webdesign & Webmaster www.creaclip.nl : Francis Evers 


Copyright © 2010, CreaProducts LLC all rights reserved